• Orosháza, Kossuth u. 48.
    68/412-977
  • Gyula, Csabai út 3.
    66/462-463
  • La Roy Cafe – Mezőkovácsháza, Hősök tere 3.
    68/634-177
 

1997. július 17-én 4 fővel kezdtük meg a Kéknefelejcs cukrászda működtetését. Ekkor egy 20 négyzetméteres üzlettel és egy 50 négyzetméteres műhellyel rendelkeztünk.

Az évek folyamán lassan, folyamatosan gyarapodtunk mind létszámban, mind pedig az üzletek számát tekintve. A folyamatos fejlődés mellett sem felejtettük azonban el, hogy süteményeink a hagyományos ízvilágot tükrözzék, és csak természetes alapanyagokkal dolgozzunk.

2009. márciusa óta fagylaltjainkat is magunk készítjük, így üzleteinkben hagyományos, főzött fagyival hűsíthetik magukat vásárlóink a forró nyári napokon.

A saját üzleteink száma 3 (Orosháza, Gyula, Szarvas), de viszonteladói hálózatunknak megyei szinten 15 üzlet a tagja, valamint apró édes- és sós süteményeink megtalálhatóak Békés, Csongrád, és Bács-Kiskun megye számtalan boltjának polcain.

Mindenben igyekszünk vásárlóink kedvében járni, így minden cukrászdánkban vásárolhat bankkártyával, és elfogadjuk a hideg-, meleg- és ajándékutalványokat (Sodexo, Edenred, Le Cheque Déjeuner, Posta Paletta, Erzsébet-utalvány), ezenkívül a Lyoness hálózatának is tagjai vagyunk.

Ha pedig nincs ideje eljönni hozzánk, rendelését kiszállítjuk Önnek. Orosházán belül a kiszállítási díj 200 Ft/alkalom, Gádoros, Csorvás, Székkutas és Nagyszénás esetében pedig 800 Ft/alkalom.