• Orosháza, Kossuth u. 48.
    68/412-977
  • Gyula, Csabai út 3.
    66/462-463
  • La Roy Cafe – Mezőkovácsháza, Hősök tere 3.
    68/634-177
 
Ajánlatunk

~ Esküvői, alkalmi torták ~

Az élet kiemelkedő eseményeire, egyedi igények alapján készítjük ezeket a remekműveket. Jellemzően eljegyzési, esküvői torták. Engedje szabadjára a fantáziáját, felkészült kollégáink számára nem létezik megoldhatatlan feladat.

Üdvözöljük a Kéknefelejcs cukrászda oldalain!

Cukrászatunk kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy kedves vendégei -reményeink szerint Ön is- számára a legmegfelelőbb terméket biztosítsa.
Éppen ezért valamennyi általunk készített süteményre és tortára igaz, hogy elkészítésükhöz csak természetes alapanyagokat használunk, hozzáadott adalékokat, ízfokozókat nem tartalmaznak.

 

Gondolunk azokra is, akik valamilyen étel intoleranciától szenvednek: készítünk süteményeket és tortákat cukorbetegek, tej-, tojás-, liszt- és tartósítószerre való érzékenységgel élőknek is.

Az üzletünkbe betérőket egész évben espresso kávé, capuccino és Coca-Cola termékek várják, ráadásként nyáron általunk készített fagylalttal hűsíthetik magukat.

Minden üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, elfogadjuk az Erzsébet-utalványt, cukrászdáink Lyoness partnerüzletek, valamint rendelkezünk saját törzsvásárlói kártyarendszerrel is.

Vállaljuk összejövetelek, rendezvények, meglepetés-események lebonyolítását is, tortákat akár 3000 szeletes méretben is készítünk.

Abban az esetben is tudunk segíteni, amennyiben Ön viszonteladó. Másnapi rendelését 18 óráig leadhatja!

Szeretettel várjuk üzleteinkben!


Ismerje meg a Fülemüle zenekart

A Fülemüle zenekar vidám műsorát 2012 óta hallhatja a közönség. Az interaktív gyermekműsor célzott közönsége az 5-12 éves korosztály. Első CD lemezük Szélforgó címmel jelent meg, melyen 12 dal hallható. A dalok, műsorok ünnephez, évszakhoz köthetőek.
Legújabb dalukat -Nózi története- hallgassák-hallgassátok szeretettel!


Fontos változások 2012. február 1-től

Tájékoztatjuk Kedves Vásárolóinkat, hogy megszüntetjük a Babakártya és Előnykártya adta kedvezményeket, helyettük a következő lehetőségek közül választhatnak:

  1. Megmarad saját törzsvásárlói kártyánk, melyre 1000 Ft értékű vásárlás esetén 1 pont kerül, és 10 pont összegyűjtése esetén egyszeri 10% kedvezményt adunk.
  2. Szintén megmarad a Lyoness kártya, mely 10% kedvezményre jogosít.

A fenti kedvezmények közül egy vásárlás alkalmával csak egy érvényesíthető, Ön mindig kiválaszthatja a legkedvezőbb megoldást.

~ Süteményfutár ~

Ön csak telefonál, vagy e-mailt küld, és mi kiszállítjuk rendelését. Orosházán belül a kiszállítási díj 200 Ft/alkalom, Gádoros, Csorvás, Székkutas és Nagyszénás esetében pedig 800 Ft/alkalom.